Diensten

DIENSTEN:

Consultancy

Ik adviseer u als innovator, visionair, medisch socioloog en ervaringsdeskundige graag bij de visie, veranderingen, strategie of beleid van uw onderneming in de zorg. Mijn specialisatie is kwaliteit van leven en kwaliteit van zorg, programma’s om structureel het patiëntperspectief in te bedden, leiderschapsprogramma’s en eHealth / digitaliseringstrajecten. Advies over wetenschappelijk onderzoek is tevens mogelijk. Te denken valt aan betrokkenheid bij het opstellen van onderzoeksvragen, theorie of conclusies.

Met mijn passie, kennis, ervaring en analytische blik kan ik inhoudelijke scherpte en patiënt -of  cliëntgerichtheid bewerkstelligen. Mijn focus daarbij is: vernieuwing, aandacht, creativiteit en kwaliteit. Altijd in verbinding met u en uw achterban of doelgroep.

Mail naar: m.a.vroom@socialconsultancy.nl

Schrijven

Ik schrijf graag een bijdrage aan uw boek, een voorwoord of een andere aanvulling op uw document. 

Voorbeelden:

– Goed Patiëntschap

– Zorg 2.0

– Voorwoord Debatreeks ‘Moet alles wat kan’ opdrachtgever ZonMw

– The end of the beginning (boek van Lucien Engelen)

– Transformatie in de zorgsector met patiënten (Boek diagnose transformatie)

Lezingen

Ik ben beschikbaar voor keynote lezingen of presentaties voor bedrijfsleven, overheden, zorgorganisaties of andere aan zorg en/of welzijn gerelateerde organisaties. Vraag naar de mogelijkheden en tarieven via secretariaat@ikone.nl

Vragen

Kortom: schroom niet om mij te vragen. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

Ik ben in het bezit van een VAR WUO

 

Social Consultancy

m.a.vroom@socialconsultancy.nl of

voor IKONE

info@ikone.nl