Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 44.213.60.33.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
34 berichten.
Ayhan Ayhan uit Amsterdam schreef op 23 juli 2018 om 23:22
Lieve AnneMiek, Ik heb je brief aan de Koning gelezen. Ik wens je veel geluk, liefde en gezondheid toe. Prachtige en inspirerende site! Heel veel succes. Groetjes, Ayhan.
Ayhan Ayhan uit Amsterdam schreef op 23 juli 2018 om 23:16
Lieve AnneMiek, Ik heb je brief aan de Koning Willem-Alexander gelezen. Ik wens je veel geluk, liefde en gezondheid toe. Prachtige en inspirerende site! Heel veel succes. Groetjes, Ayhan.
Inge Smak Inge Smak uit Doorn schreef op 22 oktober 2017 om 22:00
Beste Anne-Miek, Ik werd getipt om je te google. Heb net je uitzendig 'de verwondering' gekeken. Wat een prachtig- inspirerend licht ben je. Dank je wel voor het delen van je verhaal. Stralende groet, Inge
Jose hagen Jose hagen uit Oudeschild schreef op 29 september 2016 om 19:37
Beste Annemiek. Vanmiddag ben ik bij je lezing geweest die je gegeven hebt voor Omring. Diep onder de indruk. De wereld wordt een stukje mooier met jou. Wat inspirerend. Dank je wel....en ik wil je ook best als baas, hoor. Wat zou je mij nog veel kunnen leren.. Ik wens je alles wat maar te wensen valt.
Ans van Hove-Zwirs Ans van Hove-Zwirs uit Alblasserdam schreef op 8 mei 2016 om 09:22
Wat n prachtige uitzending om de dag mee te beginnen.Er zijn niet alleen engelen in de hemel,maar ook op aarde om de liefde en het licht door te mogen geven! Anne-Miek van harte wens ik je nog heel veel inspiratie en liefde toe. Ans