Stichting IKONE

Stichting IKONE

 

Sinds 2014 is Anne-Miek directeur van Stichting IKONE. Een stichting die zich inzet voor de kwaliteit van leven van mensen met een levensbepalende, chronische, fysieke ziekte. IKONE wil de kwaliteit van zorg verbeteren door samenwerking tussen patiënten en de gezondheidszorg te bevorderen.

 

IKONE ondersteunt zorgorganisaties, beleidsmakers en innovators bij het versterken van het patiëntenperspectief door bijvoorbeeld patient journeys, focus-groepen, onderzoek en advieswerkzaamheden. Ook ontwikkelt IKONE zelf innovaties in de zorg.

 

Initiatiefnemer Anne-Miek Vroom geeft als veelgevraagd Keynote speaker lezingen. Zij is een enthousiaste, inspirerende consultant in de zorg die kennis en patiëntervaring in de juiste dosis combineert.

 

Binnen een groot deel van deze werkzaamheden werkt IKONE samen met haar Patiënt Expertise Team. Dat is een team van inmiddels meer dan 50 mensen met ervaringen als patiënt en met professionele vaardigheden. Zij zetten deze combinatie graag in om mee te helpen de zorg te verbeteren.

 

Kijk voor meer informatie op: www.ikone.nl